PVC ograde za vaš posed

UPOZNAJTE NAŠE PVC OGRADE

PVC PROFIL SA 7 KOMORA

Alfa Plast se, za razliku od najvećeg broja proizvođača PVC profila za ograde (koji proizvode profile sa pet komora), odlučio za proizvodnju profila sa čak sedam komora. Ovi profili imaju povećanu zateznu čvrstoću (koja je više od 5 puta veća nego kod drveta), veću elastičnost i odlične mogućnosti za pričvršćivanje profila na nosač.


PVC OGRADA ŠIRINE 75mm

Dimenzije PVC ograde su: širina 75mm, debljina 20mm.

crtež pvc ograde u preseku Poprečni presek ograde

PVC OGRADA ŠIRINE 100mm

Dimenzije PVC ograde su: širina 100mm, debljina 20mm.

crtež pvc ograde u preseku Poprečni presek ograde

PVC PROFIL SA 9 KOMORA


PVC OGRADA ŠIRINE 75mm

Dimenzije PVC ograde su: širina 75mm, debljina 20mm.

crtež pvc ograde sa 9 komora u preseku Poprečni presek ograde

Na uvodnoj strani smo već pomenuli svojstva PVC ograda, ovde ćemo dodati podatak da profile izrađujemo od potpuno novog materijala koji je moguće 100% reciklirati. Materijal ima UV zaštitu tako da se boja usled dejstva sunčevih zraka neće menjati tokom vremena. Osim toga, boja nije naneta površinski već je materijal celom površinom obojen pa se ogrebotine gotovo i ne vide.
Još jedna pozitivna osobina koja izdvaja PVC ograde je ta da je ovakva ograda potpuno netoksična za razliku od drvene koja se tretira mnogim hemijskim sredstvima koja ugrožavaju životnu sredinu.

Prosečni vek trajanja ograda od drveta, uz redovno održavanje iznosi od 5 do 7 godina. Kod metalnih ograda uz isti tretman je nešto duži, od 7 do 10 godina.
Kod PVC ograda, bez ikakvog održavanja, osim povremenog pranja vodom, uglavnom samo iz estetskih razloga, vek trajanja je duži od 50 godina.

dijagram veka trajanja ograda Predviđeni vek trajanja ograda

Oblici kapa PVC ograde

Proizvodimo tri tipa kapa za PVC ogradu: ravne, špic i ovalne. Kape se prave od istog, najkvalitetnijeg nerecikliranog materijala, tako da boja ne gubi na intenzitetu i tonu (neće požuteti) vremenom. Ovde možete da vidite crteže tih tipova kapa.

Ravna kapa Ravna kapa
Špic kapa Špic kapa
Ovalna kapa Ovalna kapa

Boje PVC ograde

Alfa Plast izrađuje PVC ograde u četiri boje: bela, zelena, braon i siva. Sve boje su sa finalnom obradom sjaja. Osim osnovne četiri boje, sada je u programu i tekstura hrasta u kojoj može biti izrađena Vaša ograda.

Uzorak bele boje
Uzorak bele boje
Uzorak sive boje
Uzorak sive boje
Uzorak zelene boje
Uzorak zelene boje
Uzorak braon boje
Uzorak braon boje
Novo u programu je i tekstura hrasta
Novo u programu je i tekstura hrasta

Dostava i montaža PVC ograda

Nakon dogovora i izrade elemenata PVC ograde, istu pažljivo i kvalitetno pakujemo i šaljemo kurirskim službama na Vašu adresu u veoma kratkom roku.
Postoji opcija naše ugradnje u slučaju da je lokacija klijenta 20km oko Beograda ili Novog Sada.

Ograda se vrlo lako montira pričvršćivanjem stubića pomoću zavrtnja. Zavrtanj prolazi kroz tri komore tako da je svaki stubić čvrsto i stabilno povezan za noseću konstrukciju.